Dagelijks leven · 23. april 2022
ME-time
Het is hoog tijd voor ME-time. Gun jeZELF dit. Kom vrijblijvend bij me langs in de praktijk. Dan drinken we samen wat en kijken we samen wat je aan zou willen pakken om weer één met jeZELF te worden.
Dagelijks leven · 10. oktober 2021
Hoe het steeds kwijtraken van een zonnebril kan leiden tot een mooi inzicht.
Actualiteit · 27. april 2021
Waar heb jij je mee bekroond? Hoe denk jij over het Koningshuis? Wie zit er in jouw eigen Koninkrijk op de troon en zwaait er met de scepter?
Actualiteit · 14. januari 2021
Kennen jullie het liedje van Brigitte Kaandorp: 'Ik heb een heel zwaar leven'? Nee? Zet maar dit liedje maar eens op wanneer je je niet zo fijn voelt en het gevoel hebt dat het hem niet gaat worden op die zware, zware dag.... Ik noem maar iets: je hebt je verslapen, teen gestoten aan het bad in de badkamer, de elektrische tandenborstel is leeg, net precies ongesteld geworden én de koffiebonen zijn ook nog eens op.... Zo'n dag dus..... Zet dan bovengenoemd liedje op en dan lijkt het eigenlijk...
Dagelijks leven · 31. oktober 2020
Je kent vast wel het symbool van Yin en Yang. Wit en Zwart. Het wit zie je het beste, als er zwart naast ligt. Het zwart is op zijn zwartst als er wit naast ligt. Wit en zwart kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Je zou er voor kunnen kiezen om je helemaal op wit richten, maar het zwart is er ook. Zwart wil ook gezien worden. En dan gaat het over de kleuren in de breedste zin van het woord. Wit wordt vaak geassocieerd met rein, goed, zuiver, helder, positief. Zwart wordt vaak geassocieerd met...
Innerlijke Rollen · 22. september 2020
Een uiteenzetting van de Innerlijke Rollen in ons systeem. Van Puur Kind tot Liefdevolle Volwassene.
Dagelijks leven · 03. augustus 2020
Doe je ogen dicht en stel je voor.... je zit in een bus. Zo'n mooie grote gele Amerikaanse 'SCHOOLBUS'. Die heb je vast wel eens voorbij zien komen in een Amerikaanse film.
Actualiteit · 25. mei 2020
Corona die de boel in de war gooit, ook in ons ZELF.
Onderwijs · 26. september 2019
ADHD, Autisme en Dyslexie nog eens nader bekeken.
Dagelijks leven · 25. juni 2019
Van de WAS weer IS maken....een blog naar aanleiding van het buiten hangen van de was....

Meer weergeven